Når Danmark møder Frankrig på tirsdag den 26. juni, kan du se kampen på storskærm i bymidten.

Når Danmark møder Frankrig på tirsdag den 26. juni, kan du se kampen på storskærm i bymidten. Foto: Scanpix/Ritzau: Mads Claus Rasmussen

Fodboldfest i bymidten: Danmark-Frankrig vises på storskærm

På tirsdag bliver der fodboldfest i bymidten, for her vises kampen mellem Frankrig og Danmark på storskærm

Når Danmark møder Frankrig på tirsdag den 26 juni klokken 16, bliver Allerød Bymidte omdannet til én stor fodboldfest. Der bliver nemlig opstillet en storskærm, så hele byen kan samles og heppe på det danske landshold. Stemningen bliver allerede sat fra klokken 15.20, når musikken tændes.

”Jeg er super spændt på arrangementet og håber, at rigtig mange vil bakke op om det", siger Suanne Karlsson, der er Allerøds city manager. Hun opfordrer alle til at fortælle om storskærmsarrangementet til alle, de møder med det formål at danne den største fodboldfest nogensinde i Allerød.

Vi skal have hele bymidten til at emme af liv og fest

"Vi skal have hele bymidten til at emme af liv og fest", lyder det fra Susanne Karlsson.

Rygtet op arrangementet har da allerede også nået rådhuset, og borgmester Karsten Längerich er begejstret og har meldt sin ankomst.

"Jeg glæder mig til at se kampen og har allerede sat kryds i kalenderen. Det bliver en folkefest i rødt og hvidt, og jeg vil da opfordre alle til at tage deres familie, nabo og venner med ned til byen og opleve kampen på storskærm”, siger han.

Ingen kamp uden mad og drikke

Når fodboldbraget mellem Danmark og Frankrig vises på storskærm, skal der selvfølgelig også være mulighed for at få noget mad og drikke, og Susanne Karlsson har allieret sig med forskellige boder, der vil sikre, at ingen mangler hverken vådt eller tørt.

"Og så er byens butikker selvfølgelig også VM-klar med gode tilbud. Så tag din klapstol eller tæppe under armen og kom i god tid. Så varmer vi op med fodboldsange før kampen", lyder det fra Susanne Karlsson.

hhs

Publiceret 19 June 2018 17:00