I Allerød blev der ved landsindsamlingen samlet mere end 30.000 kroner ind.

I Allerød blev der ved landsindsamlingen samlet mere end 30.000 kroner ind. Pressefoto: Lars Just

Indsamling: Allerød smed mere end 30.000 i indsamlingsbøsserne

Med en indsamlingsbøtte i hånden gik borgere fra Allerød Kommune 6. maj på gaden for at samle ind til SOS Børnebyerne. Nu er de mange donationer talt op. Frivillige fra Allerød Kommune samlede 33.813 kroner ind til forældreløse børn. På landsplan samlede 4.355 indsamlere 4 millioner kroner ind til SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn.

”Vi er meget glade for danskernes opbakning. SOS Børnebyerne vil gerne sende et stort tak til de 4.355 danskere, der rev en dag ud af kalenderen for at hjælpe forældreløse og udsatte børn. Og det er fantastisk at se, hvor mange der prioriterede at støtte SOS Børnebyerne, da en af vores indsamlere bankede på døren,” siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne, i en pressemeddelelse.

Pengene fra landsindsamlingen går til SOS Børnebyernes arbejde for, at flere børn kan vokse op med forældre, der passer godt på dem. I børnebyerne får udsatte og forældreløse børn en ny familie og en ny SOS-mor. SOS Børnebyerne arbejder i 135 lande og hjælper på verdensplan ca. 1,6 mio. børn og voksne.

logy

Publiceret 19 June 2018 00:00