Dette nye anlæg skal sikre Bermudas godt 60.000 beboere elforsyning fremover. Pressefoto

Dette nye anlæg skal sikre Bermudas godt 60.000 beboere elforsyning fremover. Pressefoto

BWSC skal levere Bermudas kraftværk

Stor kontrakt for Allerød-virksomheden er i hus

erhverv Kraftværksspecialisten Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC) med adresse på Gydevang i konsortium med MAN Energy Solutions (MAN ES), har indgået en kontrakt på 100 millioner dollars for levering af et 56 MW kraftværk i Bermuda. Belco, Bermuda er en af BWSCs gamle kunder med den første kontrakt i 1982.

Projektet er et komplet nøglefærdigt kraftværk til erstatning for udtjent genereringskapacitet, hvilket indebærer opførelse af en helt ny motorhal til fire MAN dual-fuel motorer og al dertilhørende infrastruktur. Det nye kraftværk, der skal opføres på Belcos eksisterende Pembroke Power forventes færdigbygget efter 18 måneder.

De nye motorer er designet til at producere omkostnings- og brændstofeffektiv elektricitet, samtidig med at der bliver taget behørigt hensyn til seneste og strengeste miljøkrav. De skal erstatte ni ud af 17 udtjente motorer som Belco planlægger at udskifte frem mod 2020. De nye motorer har kapacitet til at køre på både brændselsolie og naturgas. Belco vil dog fortsætte med at bruge brændselsolie, indtil en national brændstofpolitik er besluttet og effektueret på Bermuda.

Dette nye anlæg, sammen med kraftværksanlægget leveret af BWSC i årene 2000 og 2005 vil være grundlag for at sikre Bermudas godt 60.000 beboere sikker elforsyning fremover.

"Vi er glade og taknemmelige for, at dette vigtige projekt er kommet i hus. Belco har været kunde hos BWSC siden den første kontrakt i 1982 med nye turnkey kontrakter og services. En sådan kontrakt hos en etableret kunde understreger BWSCs styrke som førende EPCleverandør og leverandør af den mest effektive energiteknologi tilgængelig på markedet i dag. Projektet markerer kulminationen på et nært samarbejde mellem kunden og BWSC og demonstrerer vores evne til at arbejde overalt i verden baseret på vores erfaring og kompetencer fra energibranchen, vores globale tilstedeværelse og knowhow fra vores godt 700 ansatte," siger administrerende direktør for BWSC, Anders Heine Jensen i en pressemeddelelse.

logy

Publiceret 04 July 2018 06:30