Philip André - skal varme op for ItaloBrothers på musikfestivalen 'EVO 18' i Drive In Bio. Foto fra Philip Andrés Facebook-side.

Philip André - skal varme op for ItaloBrothers på musikfestivalen 'EVO 18' i Drive In Bio. Foto fra Philip Andrés Facebook-side.

Med på EVO 18: Philip André forfølger sine drømme

21-årige Philip André fra Lynge skal varme op for ItaloBrothers på musikfestivalen i Drive In Bio

Af
Michael Braunstein

musik Når Drive In Bio lørdag 4. august 2018 for første gang nogensinde bliver forvandlet til en musikfestival - 'EVO 18' - bliver det noget helt, helt specielt for Philip André fra Lynge.

Den 21-årige musiker, komponist og sanger skal varme op for ItaloBrothers på festivalen, og han håber, at det bliver afsættet til, at der for alvor kommer gang i hans karriere.

"Jeg forfølger mine drømme ved at lave musik. Og jeg håber og tror på, at der kommer til at ske noget nyt og større nu," siger Philip André, der i dag har et job ved siden af for at få råd til sine musikalske aktiviteter.

Udgiver nyt nummer

Philip André komponerer, producerer, skriver og synger selv alt, hvad han laver. Det er musik med rappede og poppede toner. Han har sit eget studie hjemme i Lynge, og her er det blevet til en række indspilninger, også sammen med andre.

12. juli udgiver Philip André et nummer med Jonas fra Page Four, der bl.a. står bag 'Sommer', 'Fucking Smuk', 'Koldt Udenfor' og '17 år'. Det nye nummer hedder 'Bali', og det kan efter udgivelsen høres blandt andet på Spotify og Itunes.

"Det er stort at udgive 'Bali' sammen med Jonas, og jeg glæder mig til at se, hvad det fører til," siger Philip André, der har optrådt live før, men aldrig før har været på så stort et job som dét, der venter på 'EVO 18'.

"Jeg regner med at skulle på scenen omkring kl. 16.00, i hvert fald lige før ItaloBrothers. Jeg har flere af mine musikalske venner med på scenen, og vi vil gøre alt for at give det forventede publikum på 4.000-5.000 mennesker en god oplevelse," siger Philip André.

Håber festivalen udvikler sig

Indtil videre er navne som Faustix, TooManyLefthands, ItaloBrothers, Hedegaard samt Yepha & Hampenberg på plakaten for 'EVO 18'.

Ved festivalen er der fokus på DJ's, house og elektronisk musik fra klokken 12.00-00.00. Der vil blive lagt vægt på sikkerhed, gode toiletforhold og et stort udvalg af streetfood trucks, øl og vinbarer. Der sættes shuttle busser ind på strækningen mellem Drive in Bio og Allerød S-togs station.

Bag den nye festival står Frederik Kehlet, Patrick Thomsen og Henrik Kehlet. Siden 1961 har der været en Drive in Biograf i den gamle grusgrav i Lynge, og der har længe været ambitioner om at bruge det fantastiske område til mere end Drive in Bio. Nu skal drømmen så realiseres, kan man læse på Drive In Bios hjemmeside. Her oplyses det også, at håbet er, at festivalen i de kommende år kan udvikle sig og tiltrække nogle af de store DJ's fra Sverige og Holland.

Billetter kan købes via driveinbio.dk.

Om få dage udgiver Philip André 'Bali' sammen med Jonas fra Page Four. Pressefoto

Om få dage udgiver Philip André 'Bali' sammen med Jonas fra Page Four. Pressefoto

Publiceret 05 July 2018 13:30