Det er den tidligere cykelrytter Jens Veggerby, der står bag 'Geopark Bjerg Grand Prix'.

Det er den tidligere cykelrytter Jens Veggerby, der står bag 'Geopark Bjerg Grand Prix'.

Ny frist: Vind billetter til et helt nyt cykelløb

Geopark Bjerg Grand Prix er et nyt cykelløb i det smukke Odsherred på Sjælland

Af
Michael Harsvik

vind Allerød Nyt har fundet de første vindere i konkurrencen om billetter til Geopark Bjerg Grand Prix, men der er stadig billetter at vinde, så nu sætter vi en ny frist, så flere kan komme til at køre med i løbet.

Den tidligere cykelrytter Jens Veggerby står bag det nye cykelløb Geopark Bjerg Grand Prix. Løbet skydes i gang første gang 5. august og køres på en ensrettet rute i det smukke Odsherred på Sjælland lige ved Sejerø Bugten. Ruten er 35 km lang, og der er 500 højdemeter på ruten. Ruten kan køres enten én eller tre omgange.

"Det er lykkedes os at få lov til at ensrette hele ruten, og det er en ret sjælden mulighed her i landet. Vi forventer 500-700 ryttere, så det kan blive et rigtig sjovt løb," siger Jens Veggerby.

Der vil være mulighed at deltage i et pastaparty aftenen inden løbet.

Lokalavisen er mediepartner på cykelløbet, og i den forbindelse udlodder vi billetter til at deltage i cykelløbet til heldige læsere.

Sådan vinder du: Send en mail til redaktion@allerodnyt.dk, skriv 'Geopark' i emnefeltet og navn og adresse i mailen. Vi trækker lod om billetterne 20. juli, og vinderne får direkte besked.

Publiceret 10 July 2018 10:53