"Man kan lære helt vildt meget af andre mennesker, og man kan ikke udvikle sin forretning, hvis ikke man bruger andre som sparringspartnere, der kan se på ens udfordringer med andre øjne," siger Martin Thorborg, som har startet en lang række virksomheder og i dag er adm. direktør i Dinero. Pressefoto

Allerød sagde goddag til 131 nye virksomheder

Der blev i første halvår af 2018 grundlagt 131 nye virksomheder i Allerød Kommune. Det viser nye tal, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket i CVR

Af
Michael Braunstein

Antallet af nye virksomheder i Allerød Kommune i første halvår af 2018 svarer til, at der i kommunen kom 6,9 nye virksomheder pr. 1.000 borgere. Det viser nye tal fra CVR og Danmarks Statistik, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket og behandlet.

"Tallene viser, at man som iværksætter aldrig er helt alene, selvom man godt kan føle det, særligt når tingene ikke kører som smurt. Der er altid en i nærheden, som er i samme situation. I stedet for at gemme sig med sine udfordringer, skal man bruge disse mennesker, som er i nærheden til at få et solidt netværk af ligesindede, som man kan dele opture, nedture og udfordringer med," siger Martin Thorborg, som har startet en lang række virksomheder og i dag er adm. direktør i Dinero.

Datagrundlaget for tallene er virksomhedsdata fra CVR (nye virksomheder fra 1. januar-30. juni 2018) og befolkningsdata for 2. kvartal fra Danmarks Statistik. Antallet af borgere er baseret på antal borgere på 18 år eller derover, da man i Danmark skal være 18 år for at registrere et CVR-nummer.

Publiceret 11 July 2018 07:00