Isabel Vang Hvitved fra Allerød og Damgaard Spring & Staldcenter på Hammersholt Byvej er blevet nordisk mester i springridning. Pressefoto

Isabel Vang Hvitved fra Allerød og Damgaard Spring & Staldcenter på Hammersholt Byvej er blevet nordisk mester i springridning. Pressefoto

Isabel blev nordisk mester i ridebanespringning

Isabel Vang Hvitved red sig til sejren i Norge

Af
Michael Braunstein

ridning Allerød-rytteren Isabel Vang Hvitved blev i sidste weekend nordisk mester i ridebanespringning i meget overlegen stil. Mesterskabet kom i hus i Drammen i Norge.

Ved mesterskabsstævnet skulle deltagerne på det danske nationshold først springe om medaljerne i holdkonkurrencen. Isabel red her som den eneste dansker med 0 fejl, og holdet blev efter to runder nr. 2 i Nordic Baltic Championship i tæt konkurrence med svenskerne på 1. pladsen.

I den individuelle konkurrence startede Isabel med en runde med 0 fejl, og hun var derfor i spidsen, da ingen andre havde i alt tre nul-runder på den meget svære bane. En nul-runde mere, og Isabel kunne kalde sig nordisk mester.

Skal til EM

Og det lykkedes, fremgår det af en pressemeddelelse:

'Efter fire flotte nul-runder kunne Isabel stige op på podiet som vinder af Nordic Baltic Championship. Dermed fulgte også en plads til Europamesterskabet i England i uge 32, da EM-holdet efterfølgende blev sat.

Landstræner Lars Trier Kjøller udtalte efterfølgende, at han har sat et utrolig stærkt hold til EM og håber på et fantastisk resultat i holdkonkurrencen.

Inden EM drager det danske EM-hold til Holland for at forberede sig i et stort internationalt stævne i den kommende weekend.

Isabel Vang Hvitved er fra Damgaard Spring & Staldcenter på Hammersholt Byvej, og både hun og teamet her er særdeles stolte af præstationen og kvalifikationen til EM. Der lyder en tak til alle sponsorer for at gøre det hele muligt.

Isabel øverst på skamlen i Norge. Pressefoto

Isabel øverst på skamlen i Norge. Pressefoto

Publiceret 17 July 2018 13:45