Torben Henneberg Sørensen sammen med Dan Andersen (bagerst), Astrid Zeuthen Jeppesen (kontorleder hos Niras i Holbæk) og Jacob Dahlin. Pressefoto

Torben Henneberg Sørensen sammen med Dan Andersen (bagerst), Astrid Zeuthen Jeppesen (kontorleder hos Niras i Holbæk) og Jacob Dahlin. Pressefoto

Niras overtager Andersen & Grønlund

Overtagelsen styrker Niras' position inden for infrastruktur på Sjælland

overtagelse Niras overtager den sjællandske vej- og trafikrådgiver Andersen & Grønlund, og det tilfører stærke kompetencer til Niras, skriver virksomheden med hovedsæde i Allerød i en pressemeddelelse.

Andersen & Grønlund har ni erfarne medarbejdere, der rådgiver om alle aspekter inden for vej- og trafikområdet. Kundelisten omfatter en lang række sjællandske kommuner samt flere virksomheder og forsyningsselskaber.

"Sammenlægningen af de to virksomheder opfylder et stort ønske om at styrke de vej- og trafikkompetencer, vi i dag kan tilbyde fra Niras' kontor i Holbæk. Kunderne i Andersen & Grønlund får samtidig adgang til den mangfoldighed af ydelser og kompetencer, som Niras i dag tilbyder, og det ser vi et stort potentiale i," siger Niras' forretningschef for Veje og Trafik, Torben Henneberg Sørensen.

Andersen & Grønlund flytter til Niras' kontor i Holbæk. Efter indflytningen, der er planlagt til senere i 2018, rummer kontoret i Holbæk 35 eksperter inden for miljø, forsyning og veje.

De to nuværende indehavere af Andersen & Grønlund - Dan Andersen og Jacob Dahlin - og alle nuværende medarbejdere i Andersen & Grønlund vil i fremtiden servicere deres kunder under Niras' navn. Dan Andersen træder samtidig ind i rollen som afdelingsleder for veje og trafik på Holbækkontoret.

Publiceret 28 July 2018 11:30