"Jeg er rigtig spændt på at se, hvor mange Allerød-borgere, der vælger at gøre brug af muligheden," siger borgmester Karsten Längerich.

Kom og tag en snak med borgmesteren

På torsdag tages der hul på nyt initiativ

Af
Michael Braunstein

møde Torsdag 9. august starter det nye initiativ, hvor man som borger i kommunen kan komme ind fra gaden og møde borgmester Karsten Längerich. Det gentages én gang om måneden.

"Jeg er rigtig spændt på at se, hvor mange Allerød-borgere, der vælger at gøre brug af muligheden," siger borgmester Karsten Längerich og fortsætter:

"For mig er noget af dét, som kendetegner Allerød, den korte afstand mellem folkevalgte og borgere. Det skal vi være glade for, og det her nye initiativ falder rigtig godt i spænd med det."

Det er udelukkende et møde mellem borger og borgmester, og der deltager således ikke medarbejdere fra Forvaltningen til møderne.

Man kan foruden 9. august møde borgmesteren på følgende dage i 2018: 6. september, 11. oktober, 8. november og 6. december. Alle dage er det i tidsrummet fra kl. 15.30–17.00.

Møderne er uden tidsbestilling. Man kommer ind i den rækkefølge, man møder op, og så får man cirka 15 minutter med borgmesteren - afhængigt af hvor mange der venter.

Hvis man ønsker at tale mere udførligt om en personlig sag, skal man bestille tid gennem kommunens hovednummer tlf.: 48 100 100.

Publiceret 07 August 2018 00:00