Farvegladerne håber, at der også i år vil være den samme gode og positive stemning, der har været hvert år ved kunstmarkedet i Centerhallen.

Farvegladerne håber, at der også i år vil være den samme gode og positive stemning, der har været hvert år ved kunstmarkedet i Centerhallen.

Traditionen tro: Farvegladerne har kunstmarked

Når Allerød på X og Tværs starter med Aktiv Fritid 18. august, er Centerhallen fuld af lokal kunst

Af
Michael Braunstein

x og tværs Igen i år holder Farvegladerne det årlige kunstmarked i Centerhallen i forbindelse med Aktiv Fritid i Lillerød bymidte, der samtidig er starten på kulturugen Allerød på X og Tværs.

Kunstmarkedet er åbent lørdag 18. august fra kl. 9-16 og søndag 19. august fra kl. 10–16.

14 medlemmer af Farvegladerne opstiller markedsboder med vævearbejde, glaskunst, keramik, smykker, akvareller, skindarbejder og malerier. De 14 er: Ellis Dam, Annelise Berg, Bent Thomassen, Bente Axholt, Birgitte Lundemann, Lizzie Schnor, Bente Begtrup, Anette Pedersen, Pia Lykke, Søren P. Fabricius, Jette Hieronymus, Pernille Hølledig, Ruth Schnor og Jette Bøving.

Udstillerne glæder sig til at fortælle om egen kunst og metoder.

Lørdag og søndag maler Farvegladerne et fællesmaleri. Lørdag kl. 13.00 underholder det rytmiske kor Why Not, og søndag kan man opleve Grete Hermansen fra kl. 14.00.

Alle er velkommen til at komme og købe og endda prutte sig til deres nye kunstværk. Der er også mulighed for at vinde kunst, da der bliver udlodning af værker, som udstillerne har doneret, både lørdag og søndag kl. 12.00 og 15.00.

Der vil blive budt på lidt forfriskninger begge dage.

Publiceret 08 August 2018 07:45