Nyt liv er på vej her i den tidligere Irma-butik på M.D. Madsensvej i bymidten i Lillerød. Foto: Michael Braunstein

Nyt liv er på vej her i den tidligere Irma-butik på M.D. Madsensvej i bymidten i Lillerød. Foto: Michael Braunstein

Nu kommer der nyt liv i den gamle Irma-butik

"Fantastisk," lyder det fra formanden for Allerød Handelsforening

Af
Michael Braunstein

nyt liv Hvis man går en tur i bymidten i Lillerød netop nu, kan man se en meget stor forandring: Vinduerne til butikken, der engang husede en Irma, er blændet og forsynet med budskabet 'Det' til dig'.

Hos ejeren af ejendommen, KFI, bekræfter Kommunikationschef Per Sten Nielsen, at lokalerne er blevet lejet ud.

Per Sten Nielsen ønsker imidlertid ikke at udtale sig om, hvem de nye lejere er, men henviser til, at lejerne selv må vælge, hvornår de vil fortælle om deres planer.

Irma på M.D. Madsensvej i bymidten i Lillerød lukkede 1. oktober 2008 og har stået tom siden - hvis man lige undtager nogle få perioder, hvor lokalerne har været brugt til midlertidige aktiviteter.

Nyheden om, at der kommer nyt liv i den gamle Irma-butik, vækker stor glæde hos formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh:

"Det er bare så dejligt. Vi har ønsket os det længe, og vi glæder os rigtigt meget til det."

"Det her er et godt bevis på, at byen ikke er ved at dø handelsmæssigt. Mange gode kræfter arbejder ihærdigt på at skabe mere liv i Lillerød, og vi kan jo se, at også udefrakommende tror på byen. Vi gør faktisk alt, hvad vi kan, og der er masser af gode takter, så med god grund er optimismen og troen på fremtiden stor," siger Lene Krogh.

Publiceret 10 August 2018 11:56