"Jeg bliver ved - og det gør jeg med glæde," siger Anne-Marie Jørgensen, der har været ansat i 25 år i Sober Rens i bymidten i Lillerød. Foto: Michael Braunstein

Anne-Marie har været ansat 25 år i Sober Rens

"Jeg har ikke fortrudt et øjeblik," siger jubilaren, der fejres ved en reception 21. august

Af
Michael Braunstein

jubilæum "Jeg har ikke fortrudt et øjeblik: Det er en god arbejdsplads med et godt personale og en god chef, og vi har et fint samarbejde."

Sådan siger Anne-Marie Jørgensen, Lynge, der har 25 års jubilæum i Sober Rens i Stationspassagen i bymidten i Lillerød.

Jubilæumsdagen var 12. juli, og den runde dag fejres 21. august i forretningen med en reception mellem kl. 13-15.

Igennem de 25 år er der sket en stor udvikling på mange områder både i Sober Rens og i branchen som helhed, påpeger Anne-Marie Jørgensen.

"En af de helt store forandringer er, at vi i dag har klorfri rensning. Vi har også fået computerstyret kasse, og så er der kommet tiltag som skjortedukker, der gør, at vi ikke behøver at håndstryge skjorter i samme omfang som før," siger Anne-Marie Jørgensen og fortsætter:

"Der er mange kunder, der er kommet her i alle 25 år, og det er naturligvis noget helt specielt. Når det gælder store kunder kan det nævnes, at vi renser tøj for militæret fra hele landet, herunder for Den kgl. Livgarde i Høvelte."

"Hvad det bedste ved jobbet er? Ud over dét, jeg allerede har nævnt, er det nok det ansvar, vi får som ansatte. Og så fascinerer det mig at løse alle kundernes problemer og aflevere et pænt resultat til dem."

Sober Rens i Lillerød ejes af Flemming Gordon Olsen, der også har renserier i Lyngby og Virum.

Sådan møder mange kunder Anne-Marie Jørgensen i Sober Rens i bymidten i Lillerød. Foto: Michael Braunstein

Sådan møder mange kunder Anne-Marie Jørgensen i Sober Rens i bymidten i Lillerød. Foto: Michael Braunstein

Publiceret 15 August 2018 05:30