Foto: Allerød Børneteaterforening

Foto: Allerød Børneteaterforening

Sæson nummer 45 med børneteater

Allerød Børneteaterforening er klar med nyt program

Af
Michael Braunstein

børneteater Allerød Børneteaterforening er klar med programmet for 2018/2019, der er foreningens sæson nummer 45. Programmet deles ud i denne uge.

Bestyrelsen var i foråret på teaterfestival i Ebeltoft, og herefter valgte man ni børneteaterforestillinger af høj kvalitet til sæsonen i Allerød.

'I år får vi besøg af flere børnebogsklassikere, eksempelvis 'Søndag' og 'Julemandens Jul' af Kim Fupz Aakeson, 'Den grimme ælling', 'Robin Hood' og 'Den lille prins',' skriver bestyrelsen ved formand Janne von Wildenrath Beltner i forordet i programmet - og fortsætter:

'Vi har to juleforestillinger, og der kan danses og synges med til forestillingen 'Metamorfose'. Forestillingen 'Pudemin - et sofastykke' giver anledning til mange grin og måske gys, og så får vi besøg af en børnefavorit, 'Peddersen og Findus'.'

Der er åbnet for salg af billetter på hjemmesiden www.allerodborneteaterforening.dk.

'Allerød Kommune har endnu en gang stillet lokaler til rådighed på de forskellige skoler samt Allerød Bibliotek, og derfor kan vi også i næste sæson opretholde et stort udbud af teaterforestillinger for Allerød Kommunes børn,' påpeger foreningen, der også kan følges på Facebook.

Publiceret 16 August 2018 14:45