Bo Machholm vil være tre dage om ugen med sin kaffevogn på Allerød Torv. Foto: Michael Braunstein

Bo Machholm vil være tre dage om ugen med sin kaffevogn på Allerød Torv. Foto: Michael Braunstein

Allerød Torv har fået sin egen oase - med kaffe

Som en test står Bo Machholm tre dage om ugen på torvet med sin kaffevogn

Af
Michael Braunstein

allerød torv "Vi har lavet en oase på Allerød Torv. Det er midlertidigt, for i første omgang vil vi gerne teste, hvordan folk tager imod det. Vi glæder os til at se reaktionerne."

Sådan siger citymanager Susanne Karlsson fra Byforum, der står bag initiativet på Allerød Torv.

På torvet vil man torsdage og fredage fra kl. 9-18 samt lørdage fra kl. 9-15 i den kommende tid kunne møde Bo Machholm og hans kaffevogn. Byforum har desuden sørget for, at et antal af de populære bogbænke er kommet op fra Allerød Biblioteks kælder og ud på torvet. Og så har Byforum indkøbt legetøj, spil og bolde, som man kan hygge sig med på stedet.

"Bogbænkene er der mange, der har efterlyst, blandt andet på Facebook. Det har vi nu gjort noget ved, at vi har kombineret det med et samarbejde med den lokale ildsjæl, Bo Machholm," siger Susanne Karlsson.

Bo Machholm er Allerød-borger og tømrermester, og han driver til dagligt firmaet Tømrermester Machholm. Det vil han blive ved med, men samtidig har han udviklet en stor passion for god kaffe.

"Jeg købte for otte år siden en professionel kaffemaskine, og det satte gang i min passion. Jeg har siden været på en del kurser, og så var det, at jeg så den vogn, jeg nu har renoveret og bruger som mobil kaffevogn. I vognen tilbyder jeg en bred vifte af god kaffe. Jeg har været ude med vognen et par steder, blandt andet på Skanderborg Festival," siger Bo Machholm og fortsætter:

"Jeg glæder mig til at stå på Allerød Torv og til at opleve, hvordan modtagelsen bliver. Nu må vi se, hvordan det går. Mit mål på længere sigt er i hvert fald at etablere en fysisk kaffebar her i byen."

Som et led i det nye initiativ er et antal af de populære bogbænke kommet frem i lyset igen. Foto: Michael Braunstein

Som et led i det nye initiativ er et antal af de populære bogbænke kommet frem i lyset igen. Foto: Michael Braunstein

Publiceret 17 August 2018 10:12