Malin Rømer Brolin-Tani. Foto: HEIN Photography2

Malin Rømer Brolin-Tani. Foto: HEIN Photography2

Mungo Park har fået ny skuespiller

Malin Rømer Brolin-Tani er blevet fuldbyrdet medlem af ensemblet

Af
Michael Braunstein

teater Fredag 10. august trådte Malin Rømer Brolin-Tani for første gang op på Mungo Parks scene som fuldbyrdet medlem af ensemblet. Hun fik sin debut i Allerød som 'BiblioteKaren' i 'H.C. Andersens Samlede Eventyr'.

"Jeg har glædet mig meget til, at vores publikum skulle møde Malin," siger teaterdirektør Lasse Bo Handberg og fortsætter:

"Hun er ganske enkelt en fremragende skuespiller med enormt mange forcer. Hun favner mange forskellige genrer, hun er en god sanger og danser. Derudover er hun en intelligent og skabende kunster, som selv kan udvikle materiale – det er en væsentlig kompetence på et teater som vores."

Malin Rømer Brolin-Tani har tidligere været i ensemblet på Aalborg Teater, og har ellers spillet på mange danske teaterscener. Herunder senest i 'Min mormors gebis' på Det Lille Teater, i Nørrebro Teaters 'Den danske borgerkrig' og i musikforestillingen 'Moon River' på Eventministeriet, Det Kongelige Teater. På tv medvirker Malin i spillefilmen 'Sandheden om mænd' af Nikolaj Arcel og i tv-serien 'Album' af Hella Joof.

"Jeg har glædet mig helt vildt til at blive en del af Mungo Park, som i den grad har sat sit præg på den danske teaterscene – både i form af det høje kunstneriske niveau, men også for at leve ensembletanken ud til fulde," siger Malin Rømer Brolin-Tani om sin nye arbejdsplads, og tilføjer:

"Og nå ja, så er det ovenikøbet sammen med en masse dejlige mennesker. Så jeg er bare hamrende glad og forventningsfuld!"

Malin og resten af holdet bag 'H.C. Andersens Samlede Eventyr' er draget på turné i Norge, hvor de høster flotte anmeldelser. De vender tilbage til Allerød igen 21. og 22. september.

Publiceret 20 August 2018 13:35