Nu er der starthjælp at hente for iværksættere. Pressefoto

Nu er der starthjælp at hente for iværksættere. Pressefoto

Kommunen hjælper iværksættere

Allerød Kommune kommer iværksættere til undsætning

erhverv Overvejer du at vove springet og blive iværksætter? Eller har du netop taget springet? Tirsdag 4. september kl. 15.30-19 i Nordsjællands Konferencecenter i Allerød får man gode råd og svar på konkrete spørgsmål fra eksperter om, hvordan man kommer bedst fra start som iværksætter.

Hør oplæg om:

• Hvordan får du et skarpt forretningskoncept – og hvem kan hjælpe dig videre?

• Vælg den rigtige virksomhedsform, kontrakter og markedsføringslov

• Skat, moms, bogføring og indberetning – hvad skal du have styr på?

• Hvordan får du dine første kunder?

”Det er vigtigt at iværksættere nemt og hurtigt kan komme til relevant viden fra mennesker, der har erfaring med, hvad det kræver at få succes med at bygge en forretning op, da du skal have viden indenfor en række områder, du måske ikke tidligere har beskæftiget dig med”, siger erhvervskonsulent Mette S. Nielsen fra Allerød Kommune i en pressemeddelelse.

"Jeg kan varmt anbefale at tage til Iværksætterintromøderne, der er et rigtig godt sted at starte med at få overblik over de trin, der skal til fra at få en idé til at forme et forretningskoncept. Samtidig møder du iværksætterkonsulent Flemming Troelsen fra Iværksætterhuset, som du også kan booke en gratis sparring om din virksomhed med”, slutter Mette S. Nielsen.

Se mange flere gratis workshops og webinarer for iværksættere på www.hipih.dk.

Tilmelding og deltagelse

Tilbuddet er for alle, der overvejer at starte en virksomhed, eller lige har gjort det, og gerne vil have et overblik over, hvad det kræver, og hvad man skal have styr på.

Arrangementet er gratis. Tilmelding online på hipih.dk/god-ide-god-forretning-september-allerod/0/4

Iværksætter intromødet er en del af Greater Copenhagen iværksætterindsatsen, som Allerød Kommune samarbejder med en række andre kommuner om. Læs mere på Allerød Kommunes hjemmeside alleroed.dk/erhverv.

logy

Publiceret 22 August 2018 14:08