Lars Jonsson, formand for LUI-fodbold, blev lørdag hædret med prisen som Årets Lyngeborger. Prisen blev overrakt af Lisbet Mylov, filialdirektør i Nordea Allerød. Foto: Helene Holm Stolle

Lars Jonsson, formand for LUI-fodbold, blev lørdag hædret med prisen som Årets Lyngeborger. Prisen blev overrakt af Lisbet Mylov, filialdirektør i Nordea Allerød. Foto: Helene Holm Stolle

LUI-formand blev Årets Lyngeborger: "Jeg er meget beæret"

En af de helt store begivenheder i weekenden, når årets Lynge Byfest løber er stablen, er kåringen af Årets Lyngeborger. Der var da også mødt mange mennesker op lørdag formiddag, da kåringen fandt sted fra den nye og store scenevogn - som Nordea Fonden har lagt en stor andel i.

"For at blive Årets Lyngeborger skal man være en person som med sit daglige virke gør en forskel for borgerne i Lynge og omegn", lød ordene fra Lisbet Mylov, der er filialdirektør i Nordea Allerød, mens hun havde den store check på 10.000 kroner, der følger med prisen, under armen. Og en forskel er netop hvad Lars Jonsson, der er formand i LUI-fodbold, gør.

Foto: Helene Holm Stolle

Foto: Helene Holm Stolle

"Jeg er meget beæret over at få denne pris. Tusind tak", lød ordene fra en rørt Lars Jonsson, der på scenevognen både fik overrakt check, blomster og kram fra Lisbet Mylov og Jørgen Johansen, der har overtaget formandesposten for Lynge Byfest efter Knud Rasmussen, der pludselig gik bort tidligere på året.

Vel nede fra scenevognen havde Lars Jonsson fundet lidt flere ord om glæden ved at få den hæderfulde pris.

"Jeg er virkelig, virkelig beæret, men jeg er jo bare en lille brik i det store spil, for der er så mange frivillige omkring mig, der gør, at alt lykkes", lød det fra fodboldformanden.

"I virkeligheden er jeg jo bare ham, der prøver at sætte en masse i gang, som virkeliggøres af andre. Jeg må sige, at frivilligheden i LUI er fantastisk. At jeg er blevet indstilliet til denne pris - og får den - er et bevis på, at mine visioner for klubben, som jeg egentlig sammenligner med en lille landsby, er blevet levendegjort. Det er jeg virkelig glad for og stolt af", sagde han med et stort smil.

Publiceret 26 August 2018 00:00