Jesper Nørgard er blevet filialdirektør i Danske Bank Allerød - og som tidligere souschef i filialen kender han både kunder og medarbejdere godt. Pressefoto

Jesper Nørgard er blevet filialdirektør i Danske Bank Allerød - og som tidligere souschef i filialen kender han både kunder og medarbejdere godt. Pressefoto

Ny men velkendt filialdirektør i Danske Bank

Jesper Nørgaard har overtaget posten som filialdirektør i Danske Bank i Allerød

Jesper Nørgaard, 35 år, afløser Charlotte Blichfeldt, der er rykket til bankens afdeling i Helsinge som filialdirektør. Siden 2015 har Jesper Nørgaard været souschef i afdelingen i Allerød, så han kender både medarbejdere og kunder rigtig godt.

”Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i afdelingen. Vi har et stærkt og erfarent team, der brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser, hver gang vi er i kontakt med dem”, siger Jesper Nørgaard.

Oprindeligt er han uddannet ejendomsmægler, men skiftede til bankverdenen i 2006.

Klar ambition

Jesper Nørgaard ser gode muligheder i Allerød Kommune, som han betegner som et dejligt sted med et blomstrende erhvervsliv, engagerede borgere og en skøn natur. Og ambitionen er klar ifølge den nye filialdirektør:

”Vi skal være den foretrukne bank i Allerød. Kunderne skal opleve, at vi rammer netop deres ønsker og behov. Samtidig skal vi hjælpe med at gøre kunderne økonomisk robuste og i stand til at træffe de rette beslutninger, når det gælder deres økonomi", siger han.

Boom af unge i Allerød

De seneste år har der været et stort boom af unge mennesker, som har forelsket sig i Allerød, Birkerød, Lynge og omegn, og som derfor har solgt lejligheden i byen for at flytte nord på. Og det er noget, Danske Bank i Allerød har kunnet mærke.

”Vi har hjulpet mange af de unge mennesker med finansieringen af deres drømmehus. Netop at være med til at realisere kundernes ambitioner og drømme er noget af det, der gør det fantastisk at være ansat i en bank, hvor det overordnede mål er tilfredse kunder”, lyder det fra Jesper Nørgaard, der er optaget af, at banken bliver ved med at have fokus på lokalsamfundet.

”Vi er ofte ude på skolerne og undervise børn og unge i penge og privatøkonomi for at øge deres finansielle forståelse. Det vil vi fortsætte med, ligesom vi selvfølgelig bliver ved med at være en del af Finans Danmarks Pengeuge", fortæller han.

Privat bor Jesper Nørgaard i Hillerød med sin forlovede. Fritiden går blandt andet med fodbold og løb.

hhs

Publiceret 27 August 2018 08:00