De tre af de fire drenge bag virksomheden Mimer er Magnus Christian Reckert (th), Nikolaj Bødker Wilckens (midten) og Mads Koch Petersen. Privat foto.

De tre af de fire drenge bag virksomheden Mimer er Magnus Christian Reckert (th), Nikolaj Bødker Wilckens (midten) og Mads Koch Petersen. Privat foto.

Ung iværksætter nomineret til legat

Magnus Christian Reckert fra Allerød startede sammen med tre venner firmaet Mimer sidste år -nu er det nomineret til fornemt legat

Af
anne Lønstrup

Magnus Christian Reckert fra Allerød læser på CBS. Ved siden af startede han sammen med tre venner sidste år firmaet ’Go Kvote 2’, som skrev kvote 2-ansøgninger for andre. I mellemtiden har firmaet skiftet navn til Mimer, og nu er det blevet nomineret til CBS’s Startup Legat på 75.000 kroner.

”Vores firma er kommet rigtig godt fra start. I foråret hjalp vi 50 personer med at skrive kvote 2-ansøgninger, og lidt over 80 pct. af vores kunder er siden kommet ind på deres studie. Det arbejde er sæsonbaseret, og faktisk var vi nødt til at sige nej til flere grundet tidspres,” siger 20-årige Magnus Christian Reckert, der ligesom de øvrige tre virksomhedsejere studerer på CBS.

Nomineret til pris

De fire unge iværksættere valgte i marts – efter en evaluering af firmaets første tid - at skifte navn og fokus:

”Vi blev enige om at fokusere bredere og rebrande vores firma, sådan at vi fremover også skriver jobansøgninger. Det er nu blevet til firmaet Mimer,” fortæller Magnus Christian Recker.

Ideen om at skabe et firma, der hjælper andre med at skaffe job og få adgang til deres drømme-studie, viste sig at være så god, at den også kvalificerede de fire unge virksomhedsejere til en nominering til finalen i CBS’ Startup Legat, som er på 75.000 kr.

Seks andre iværksætter-virksomheder er nomineret. Den 27. september bliver det offentliggjort, hvem der løber med sejren.

Læserne kan stemme HER

Publiceret 09 September 2018 07:00