Mungo Park har urpremiere 1. november på 'Camille Clouds Brevkasse'. Foto: Mungo Park

Mungo Park har urpremiere 1. november på 'Camille Clouds Brevkasse'. Foto: Mungo Park

Mungo Park præsenterer: 'Camille Clouds Brevkasse'

Humoristisk karaktermord på nutidens succeskultur, hvor alting er 100 procent din egen skyld

teater Et absurd og rammende Danmarksbillede anno 2018 bliver skabt på scenen, når Allerød-teatret Mungo Park har urpremiere på 'Camille Clouds Brevkasse' 1. november. Stykket er baseret på Line Knutzons satiriske bog af samme navn.

Camille Cloud har svarene på alt. Hun er tidens stemme og fremtidens håb. Hun har succes og har tænkt på alt, allerede inden hun blev født. Og så er hun kendt fra Line Knutzons fiktive, litterære værk, som nu for første gang bliver omsat til scenekunst.

Direktør på Mungo Park, Lasse Bo Handberg, fortæller om samarbejdet:

"For teatret er det en kæmpe fornøjelse at spille Knutzon igen. Både fordi det er en stor glæde at arbejde med materiale, der som Line spidder vores samtid så skarpt, som det gør, men også fordi jeg håber og tror, at vores iscenesættelse kan fremhæve dybden af samtidskritikken i 'Camille Clouds Brevkasse'."

Christina Wendelboe dramatiserer forestillingen, mens Line Paulsen instruerer. De fortabte mennesker fra Knutzons univers blive kropsliggjort af fire skuespillere fra Mungo Parks faste ensemble: Malin Rømer Brolin-Tani, Anders Budde Christensen, Marianne Mortensen og Mads Hjulmand.

Læs mere om forestillingen på www.mungopark.dk.

mik.

Publiceret 10 September 2018 16:15