United Cycling - der beskriver sig selv som et epicenter for cykel know-how - er åbnet på Vassingerødvej 147 i Lynge. Foto: Emil Brandt

United Cycling - der beskriver sig selv som et epicenter for cykel know-how - er åbnet på Vassingerødvej 147 i Lynge. Foto: Emil Brandt

Epicenter for cykel know-how er åbnet i Lynge

Alle er velkomne hos United Cycling på Vassingerødvej 147 på lørdag

cykler United Cycling - der beskriver sig selv som et epicenter for cykel know-how - er åbnet på Vassingerødvej 147 i Lynge. Og på lørdag fra kl. 11.00 er alle velkomne til at kigge forbi.

'I United Cyclings Lab & Store i Lynge vil ryttere fra alle klasser kunne teste udstyr fra topmærket Argon18, besøge værksted med landsholdsekspertise og prøve kræfter med verdens mest præcise indendørs træningscykler fra WattBikes med personlige træningsprogrammer fra Team Astanas danske træner Rune Larsen fra AimHigh,' skriver United Cycling i en pressemeddelse.

"Det er vores ambition at skabe et sted, hvor seriøse ryttere på alle niveauer kan samles om sporten," siger Nils Macheel, CEO hos United Cycling om åbningen af den nye butik, som også refereres til som et videnscenter.

Foruden de nyeste modeller fra Argon18 kan ryttere her opleve POC's eksklusive briller og hjelme, Brian Holms 12.16 tøjkollektion og sadler fra Prologo.

Ambitiøst samarbejde

Det nye samlingspunkt for cykelsporten er resultatet af et langvarigt og ambitiøst samarbejde mellem det canadiske Pro-tour mærke Argon18 og danske United Cycling.

Det danske banelandshold kørte på Argon18, da de hev to bronzemedaljer hjem til Danmark ved OL i Rio de Janeiro i 2016, og det samme gør Fuglsang, Cort samt resten af Team Astana, oplyser United Cycling.

'Med det ambitiøse projekt og fysiske Lab & Store følger også en ny forretningsmodel med partnerbutikker fra Norge i nord til Østrig i syd. En model, hvor investeringen i sortiment for cykelbutikken er meget mindre, fortjenesten lidt lavere og mere ligeligt fordelt mellem færre led - med indlysende lavere risiko for alle. Et fleksibelt partnersystem, baseret på intelligente online værktøjer, og med fokus på lokale relationer og service. Det giver forhandlerne langt bedre betingelser og vil være med til at bevare (cykel) handelslivet,' hedder det i pressemeddelelsen.

"Klinisk og futuristisk"

Det er den internationalt anerkendte designer Johannes Torpe, der har fået til opgave at forvandle de tidligere lagerfaciliteter i Lynge til et dynamisk oplevelsesdesign for cykelpassion. Johannes Torpe siger:

"Vi har skabt et univers, der tager udgangspunkt i ingeniørarbejdet bag et højt specialiseret og højteknologisk produkt som en carboncykel jo er. Resultatet er et klinisk og futuristisk laboratorium for cykelnørderi."

mik.

  Argon18: Det canadiske mærke blev grundlagt i 1999 af tidligere toprytter Gervais Rioux. Argon18 har opnået en unik nicheposition i markedet ved udelukkende at udvikle high-performance cykler til bane, landevej, TT og terræn.

  United Cycling: Nordisk repræsentant for Argon18 de seneste otte år. Har desuden agentur på POC, ODEX og andre globale sportsmærker målrettet professionelle. Selskabet tæller 25 ansatte. Læs mere: www.unitedcycling.com

  Johannes Torpe Studios: Design og arkitektstudie med speciale i holistiske designløsninger inden for retail og hospitality. Læs mere: www.johannestorpe.com

  Tidligere landsholdsmekaniker Danny Skovgren er ansat som chefmekaniker og stylist.

  Eksperter fra ind- og udland vil kigge forbi et nyetableret eventspace og dele deres viden.

  Alle ryttere er altid velkommen til at kigge forbi.

Kilde: United Cycling

Publiceret 12 September 2018 05:30