Josephine Bertelsen klarede 'cuttet' i fin stil, da der var udtagelse til landsholdet. Pressefoto

Josephine Bertelsen klarede 'cuttet' i fin stil, da der var udtagelse til landsholdet. Pressefoto

Josephine klarede 'cuttet'

Allerød Karate Dojo stillede med mange kompetente deltagere til landsholdsudtagelse

karate Allerød Karate Dojo (AKD) stillede med mange kompetente deltagere til landsholdsudtagelsen, der fandt sted 8. september i Helsinge. Samlet var flere end 100 karate-ka'er mødt til udtagelsesdagen, hvor den stod på optagelse til både talentholdet og landsholdet, altsammen i regi af Shotokan Karate-Do International Federation Danmark - eller i daglig tale blot SKIF.DK.

For Josephine Bertelsen fra AKD var det første gang, at hun stillede op til landsholdsudtagelse i Kata for piger mellem 14-15 år (kadet). Josephine fik det sorte bælte for et halvt år siden, men der var alligevel nerver på inden udtagelsestræningen, hvor der blandt dommeren sad en dobbelt verdensmester og en af de mest erfarne dommere i karate, rapporterer AKD.

Josephine klarede 'cuttet' i fin stil, mens andre fik gode tilbagemeldinger og feedback på hvilke ting, der skal finpudses, inden de forhåbentlig kan melde sig VM-klar til Tjekket til næste sommer.

AKD åbner dørene for nye medlemmer, der kan træne gratis hele september på Skovensvej 10 i Allerød. Læs mere: www.akd.dk.

mik.

Publiceret 12 September 2018 07:15