"Bibliotekets gruppe er ikke et behandlingstilbud, men en gruppe der får mennesket ud blandt andre, i samspil med andre igennem litteraturen og i naturen," siger Lise Falck Hansen. Foto: Colourbox

Kom på ret køl med gåture og højtlæsning

Er du på vej ud af stress og længerevarende sygdom? Tirsdag 18. september starter 2. omgang af Allerød Biblioteks forløb med 'Natur- og højtlæsning', for Allerøds borgere. Gruppen retter sig mod dig, der er på vej ud af stress eller længerevarende sygdom.

’Natur- og højtlæsningsgruppen’, fokuserer på nærvær og det ’at være til stede i nuet’. Gruppen mødes en gang om ugen og går først en tur i skoven, guidet af coach og mindfulness-instruktør Dorthe Gørløv. Efter en dejlig time under træerne og himlen, går turen tilbage til biblioteket, hvor Lise Falck Hansen, læser en historie højt, efter principperne i Guidet Fælleslæsning.

’Natur- og højtlæsningsgruppen’, strækker sig over 10 ugentlige møder af ca. 3 timers varighed, første mødedag er 18. september kl. 10 på Pladsen foran bibliotket ved hovedindgangen. Der kan være 15 deltagere pr gruppe. Alle kan tilmelde sig, det kræver ikke henvisning fra læge eller andet.

Tilmelding og flere oplysninger: Skriv til lifh@alleroed.dk eller anth@alleroed.dk. Eller ring til Allerød Bibliotek på 48126000 og spørg efter Lise Falck Hansen.

Publiceret 12 September 2018 10:51