Mungo Park åbner sin café for Allerøds borgere tirsdag og torsdag. Pressefoto

Mungo Park åbner sin café for Allerøds borgere tirsdag og torsdag. Pressefoto

Mungo Park åbner caféen for Allerøds borgere

Caféen er åben hver tirsdag og torsdag, ligesom der løbende er særarrangementer

café Mungo Park åbner nu sin café for Allerøds borgere. Caféen vil være åben hver tirsdag og torsdag, ligesom der løbende vil være særarrangementer.

"Mungo Park ligger i hjertet af Allerød, og vores foyer er både hyggelig og rummelig, så vi synes, det er naturligt at åbne op for Allerøds borgere," siger teaterdirektør Lasse Bo Handberg og fortsætter:

"Vi glæder os til at byde velkommen til elever, der kommer med deres lektier, såvel som dem, der bare gerne vil have en god kop kaffe tæt på stationen."

Bliv klogere på kaffe

Ved de særlige arrangementer i caféen kan man blandt andet blive klogere på bæredygtig kaffeproduktion og smage kage bagt på 'kaffe-mel'.

Tirsdag 9. oktober kl. 17 er der mulighed for at høre colombianske Camilo og Alejandro fra Kaffe Bueno fortælle om deres bæredygtige kaffevirksomhed – og de vil berige deltagerne med smagsprøver på både kaffe og kage.

Kaffe Bueno arbejder for at minimere skadelig udledning i forbindelse med kaffeproduktion og med at genanvende det, der normalt kun ses som et spildprodukt. Man har også udviklet verdens første 'kaffe-mel', der bruges til bagværk.

I sommer besøgte to af Mungo Parks ansatte i foyeren, Mathilde og Frederikke, Kaffe Buenos kaffefarm i Colombia. De boede og arbejdede der en uge og så, hvor Mungo Parks kaffe kommer fra og hvordan den bliver produceret. Mathilde og Frederikke afslutter eftermiddagen med at fortælle om deres oplevelser som udstationerede kaffebønder og vise billeder fra farmen.

Man kan tilmelde sig arrangementet ved at skrive en mail til: billet@mungopark.dk.

Brætspil i caféen

Man behøver ikke vente helt til oktober med at komme til et særarrangement i Mungo Parks café: Tirsdag 18. september er der nemlig brætspilscafé, hvor alle er velkomne.

Man kan enten låne spil på stedet eller tage ét med selv. Baren har åben, og der sælges både varme og kolde drikke.

mik.

Publiceret 13 September 2018 14:05