Thomas Frisch.

Thomas Frisch.

DEBAT: Det drejer sig om hvad vi vil med Allerød

Thomas Frisch på vegne af borgergruppen 'En grøn kommune går i sort'

Svar på indlæg fra Karsten Längerich:

Vi er glade for at Karsten Längerich nu endelig efterlyser politiske løsninger, nu mangler vi så bare at se ham bakke det op med aktiv handling!

Når det så er sagt, så er det som om, at Karsten Längerich mener, at antallet af de gange, man siger lokalplanen er lovlig, er ligefrem proportionalt med 'des mere sandt bliver udsagnet'?

Men lad os nu fokuserer på det politiske i stedet for, det andet kører der jo en retssag på, og når den engang er slut, så kan vi vende tilbage til lovlighed eller ej!

Der opfordres til at tage udgangspunkt i politiske ønsker, dertil kan jeg så kun sige, hvilken planet er du på, for det kan da ikke være jorden? Det er da i al sin enkelthed det det hele drejer sig om, hvad vil vi med Allerød? Hvad vil vi med vores miljø? Hvad kan vi som kommune acceptere at der placeres oven på vores grundvand og midt i privat bebyggelse?

Hvis ikke det er politik, så ved jeg ikke hvad det er! Politik eller ej, så kan vi da glæde os over at Karsten Längerich nu helt klart melder ud, hvad der kan, og ikke kan ligge i Farremosen. Han siger citat: "Miljøministeriet og Allerød Kommune er enige om, at der ifølge lokalplanen fra 2017 ikke kan etableres virksomheder eller anlæg, som vil udgøre en trussel mod grundvandet på erhvervsområdet Farremosen."

Vi siger tak for den klare udmelding og ser nu frem til, at virksomher som Pankas, SCT med Remco resourceudvikling, Unicon samt XY dieselservice nu endelig får et afslag på at etablere sig i Farremosen, for der må jo ikke ligge virksomheder, der udgør en trussel mod grundvandet - og her er vi for første gang fuldstændig enig med Karsten Längerich.

Publiceret 21 September 2018 09:29