Foto: Allerød Bibliotek

Foto: Allerød Bibliotek

De dansede med leen på engen

Allerød Biblioteks 'Hold Hjernen Frisk'-hold fik særlig udfordring

høst 15 glade deltagere fra Allerød Biblioteks 'Hold Hjernen Frisk'-hold fik 20. september lov til at prøve at 'danse med leen'.

I samarbejde med Kurt Borella, Allerød Kommune og den grønne guide Tommy Dal havde Allerød Bibliotek og Lillerød Gymnastik fået stablet et arrangement på benene, hvor deltagerne skulle prøve at høste med le.

Foto: Allerød Bibliotek

Foto: Allerød Bibliotek

'Allerød Kommune har den skønneste eng liggende ude ved Allerød Sø, og i dagens anledning stod græsset højt og ventede på at blive skåret,' hedder det i en pressemeddelelse fra biblioteket.

At høste med le er en skånsom måde at pleje naturen på, der passer på både de små dyr og beplantningen, påpeges det.

'Høslættet gav anledning til spændende snakke om både naturen, hvordan vi passer på den og bruger den, men også arbejde. Hvordan arbejdede man tidligere, det fysiske slid men også om der måske var færre bekymringer.

Foto: Allerød Bibliotek

Foto: Allerød Bibliotek

Efter et par timers høslæt kom regnen, så vi vendte skosnuderne mod Allerød Bibliotek, hvor der blev læst højt af Marie Bregendahls smukke novelle 'Sommerstemning'. Her var der igen dejlig mulighed for snak en om livet i dag og tidligere,' hedder det i pressemeddelelsen.

Det var en skøn formiddag og eftermiddag i samvær med dejlige mennesker, natur og litteratur, slås det fast.

Der er stadig ledige pladser på holdet 'Natur- og Litteraturtræning', som er et samarbejde mellem Lillerød Gymnastik og Allerød Bibliotek.

Man kan kontakte Lise Falck Hansen på Allerød Bibliotek, hvis man vil vide mere.

mik.

Foto: Allerød Bibliotek

Foto: Allerød Bibliotek

Publiceret 21 September 2018 13:45