Ann-Sofie Estrup Bertelsen.

Ann-Sofie Estrup Bertelsen.

Mungo Park siger velkommen til Ann-Sofie og Troels

Producent Ann-Sofie Estrup Bertelsen og kommunikationschef Troels M. Kranker er ansat på teatret i Allerød

teater Mungo Park har ansat producent Ann-Sofie Estrup Bertelsen og kommunikationschef Troels M. Kranker.

"Vi har været gennem to omfattende ansættelsesforløb med højt kvalificerede kandidater, og derfor er jeg ekstra glad for at kunne byde Ann-Sofie Estrup Bertelsen og Troels M. Kranker velkommen til Allerød," siger teaterdirektør Lasse Bo Handberg i en pressemeddelelse.

Alsidig producent med bred teatererfaring

"Ann-Sofie har utallige kilometer i benene fra vidt forskellige produktioner rundt omkring i Norden, og denne solide erfaring koblet med en evne til at tænke i nye idéer vil være et stort aktiv for Mungo Park," påpeger Lasse Bo Handberg.

Ann-Sofie Estrup Bertelsen er uddannet cand.mag. i Teater- og Performancestudie på Københavns Universitet, har arbejdet som instruktør, og har massiv erfaring som instruktør- og produktionsassistent på de største scener i Skandinavien, bl.a. fra et langvarigt samarbejde med den anerkendte instruktør Katrine Wiedemann.

På Mungo Park vil nogle af hendes første opgaver være den kommende urpremiere på 'Camille Clouds Brevkasse' og det helt nye udviklingsprojekt Mungo Park Lyt.

Kreativ kommunikationschef med iværksætterbaggrund

"Vores nye kommunikationschef, Troels, kommer til Mungo Park med stor erfaring som kommunikationsrådgiver, men også som ildsjæl og iværksætter. Jeg er sikker på, at Troels vil udfordre Mungo Park i vores gængse måder tænke kommunikation på," siger Lasse Bo Handberg.

Troels M. Kranker kommer direkte fra en stilling som digital kommunikationsrådgiver hos Have Kommunikation. Han har bred erfaring med kommunikation, bl.a. som skribent og medredaktør på nyhedsmagasinet RÆSON, som medstifter af Pioner.dk, og som forretningsudvikler bl.a. for Saxo.com og på sin egen start-up-virksomhed nuus.com. Derudover har han undervist og holdt foredrag på bl.a. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og fungeret som kommunikationsrådgiver i det private erhvervsliv og i politik.

På Mungo Park får Troels ansvaret for at videreudvikle teatrets kommunikation og branding.

"Ann-Sofie og Troels kommer til at bestride to meget vigtige poster på teatret. De kommer på hver deres måde med nye ideer og erfaringer, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil bidrage stærkt til Mungo Parks fortsatte udvikling. Vi glæder os meget til samarbejdet," udtaler Lasse Bo Handberg.

mik.

Troels M. Kranker.

Troels M. Kranker.

Publiceret 21 September 2018 15:30