Isabell Mølgaard Larsen. Privatfoto

Isabell Mølgaard Larsen. Privatfoto

Isabell: "Min drøm er gået i opfyldelse"

16-årige Isabell Mølgaard Larsen er via Allerød Rotary Klub rejst til Indonesien

udveksling Isabell Mølgaard Larsen, 16 år, er rejst til Indonesien på udvekslingsophold formidlet via Allerød Rotary Klub. Her er Isabells egne tanker om opholdet, der skal vare i et år:

Jeg er 16 år gammel og er lige blevet færdig med 9. klasse på Allerød Privatskole.

At være udvekslingsstudent har været noget, jeg længe har været interesseret i. Faktisk lige siden 6. klasse, hvor min store drøm var at opleve et helt år i udlandet. Det var dog først i slutningen af 8. klasse, at jeg begyndte at sætte mig ind i idéen.

Da jeg begyndte at undersøge mulighederne for at komme afsted, fandt jeg ud af, at det var muligt at rejse ud med Rotary. Rotarys program er lidt anderledes end mange andre, da man har flere end bare én værtsfamilie. Man bor typisk hos tre familier under opholdet. Fordelen ved dette er, at man oplever flere forskellige slags måder at leve på i en anden kultur. Desuden har alle familierne selv haft eller har børn på udveksling med Rotary, så mange har en forståelse for, hvad det vil sige at være så langt væk hjemmefra.

Jeg skal selv bo i en by ved navn Bandung, der ligger omkring fire timer fra hovedstaden i Indonesien. Bandung er landets 3. største by, med et indbyggertal på omkring 2,1 millioner. Der skal jeg gå på en privatskole, SMA Taruna Bakti, og bo hos tre familier. Alle mine familier er muslimske, hvilket bliver meget anderledes og spændende, da jeg ikke selv er religiøs.

Jeg har glædet mig sindssygt meget til at komme afsted og opleve det vildeste år, og jeg er rigtig glad for, at Allerød Rotary klub har givet mig denne her mulighed.

mik.

Publiceret 03 October 2018 08:30