Økonomien er trang i Seniorrådet i Allerød, der derfor må stoppe med at udgive bladet Ny Viden. Arkivfoto

Økonomien er trang i Seniorrådet i Allerød, der derfor må stoppe med at udgive bladet Ny Viden. Arkivfoto

Seniorrådet i økonomisk krise: Må stoppe udgivelsen af 'Ny Alder'

Seniorrådet har ikke penge til at fortsætte de samme aktiviteter som tidligere. Beklageligt lyder det fra bestyrelsen

Af
Helene Holm Stolle

Trods en ekstra bevilling fra kommunen har Seniorrådet ikke penge til de fornødne aktiviteter, som rådet plejer at gennemføre. Det fortæller en ærgerlig bestyrelse, der består af Kjel Bording Johansen, formand, Helen Nielsen, næstformand og Henning Mortensen, kasserer.

Ekstra bevillingen fra kommunen betyder dog, at årets to sidste møder kan afholdes, ligesom Seniorrådet har mulighed for at sende to deltagere til en konference med fokus på det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

"Et tema af stor vigtighed for os i en tid, hvor der sker en markant stigning i opgaveflytningen fra region til kommune. Allerød er udfordret, hvad angår kapacitet på dette område", lyder det fra Kjel Bording Johansen, der understreger, at Seniorrådet har en forpligtelse til at have en tæt kontakt til de ældre i kommunen. Og her Seniorrådets blad 'Ny Alder' et vigtigt redskab - men med den træge økonomi er der ikke længere penge til at sende bladet på gaden, og det er Seniorrådet ærgerlige over.

"'Ny Alder' er et særdeles vigtigt redskab til at nå ud til alle ældre i Allerød Kommune. Det gælder også de ældre, for hvem det ikke er en nem og naturlig sag at søge viden digitalt", fortæller Kjel Bording Johansen og fortsætter:

"'Ny Alder' videreformidler resultatet af rådets arbejde og fortæller om forholdene for ældre i Allerød Kommunen, men det indeholder også oplysninger om foreningers tilbud til seniorerne".

Publiceret 10 October 2018 05:00