Der er lagt op til både god spænding og grin i Allerød Bio, hvor de i efterårsferien har et program, hvor der er lidt til enhver smag.

Der er lagt op til både god spænding og grin i Allerød Bio, hvor de i efterårsferien har et program, hvor der er lidt til enhver smag. Arkivfoto.

Allerød Bio byder på lidt af hvert i efterårsferien

Af
Kimmie Hetland

Hvis du ikke har planer i efterårsferien, så kunne det måske være en idé at tage i biografen, for i Allerød Bio viser de nemlig film for enhver smag.

Du kan blandt andet se filmen 'Blackkklansman', som handler om Ron Stallworth, der mod slutningen af 1970'erne, bliver den første afroamerikanske betjent i Colorado Springs' politistyrke. En avisannonce bringer ham i telefonisk kontakt med den racistiske Ku Klux Klan, der prøver at re-brande sig som en ikke-voldelig interesseorganisation. Da Ron bliver optaget i klanen, får han sin hvide, jødiske kollega Flip til at optræde i sit navn for at infiltrere KKK.

Men har man mindre børn i familien, er der flere muligheder. Man kan få et gensyn med Peter Plys i 'Jakob og Peter Plys', se den nye animationsfilm 'Smallfoot' eller dykke ned i havet med Nemo i 'Find Dory'.

Ellers kan man også se 'The wife', som handler om Joan Castleman, der i 40 år har lagt låg på sine egne drømme og ambitioner for at støtte sin mand, Joe, og hans karriere som forfatter. Hun har også set igennem fingre med hans affærer, men da Joe står for at modtage Nobels litteraturpris, flyder Joans bæger over. Hun orker ikke længere at leve på Joes præmisser, og på selve festaftenen afslører hun den hemmelighed, som har lagt grunden til hans succes.

Publiceret 11 October 2018 11:28