Axel Nielsen.

Axel Nielsen.

DEBAT: En respons på Maria Lubanskis indlæg i Allerød Nyt

Axel Nielsen, byrådsmedlem, Konservative

Når man kigger på de flotte visioner for fremtidens Allerød, går nøgleord som engagement, fællesskab, bæredygtighed og godt foreningsliv som en rød tråd hele vejen.

Man kan derfor godt undres, når man ser budgetforliget, som mildest talt ikke harmonerer med disse udsagn.

Borgerne har netop i spørgsmålet omkring valg af Allerød især nævnt, at Allerød er en oase med store grønne områder, skove, aktive idrætsforeninger, nærhed til station og indeholder kulturelle fyrtårne som Musikskolen, Mungo Park, Bibliotek og lokal Biograf.

Så kan jeg i Kultur- og Idrætsudvalget godt undre mig over, at man i sit milliardbudget kun kan afsætte 200 000 kr. til etablering af en bænk og en legeplads foran plejehjemmet i 2020 - er det visionært og giver det engagement? Jeg har lovet ikke at nævne den skammelige nedrivning af Fru Lunds Villa, hvor mange lidt skrøbelige børn havde en tryg base og et skærmet miljø - skal vi ikke ha' råd til det?

Til Maria Lubanski: Jeg tror nok, det både er kultur og idræt, der har stået for skud. Blot for at korrigere så er alle penge fjernet fra Skovvang Stadion (på trods af skimmelsvamp), og der er ingen lysløjpe.

Ja, man undres, når alle undersøgelser viser, at musik og idræt er den bedste terapi til at holde sig i fysisk og mental form. Ja, politik er en sjov størrelse!

Publiceret 15 October 2018 11:16