Weibel Scientific har præsteret en fordobling af overskuddet og 30 procent flere ansatte i Allerød. Pressefoto

Weibel Scientific har præsteret en fordobling af overskuddet og 30 procent flere ansatte i Allerød. Pressefoto

Weibel Scientific i kraftig fremgang

erhverv Den danske producent og udvikler af højteknologiske Doppler-radarer, Weibel Scientific i Allerød, har i regnskabsåret 2017/2018 skabt en bruttofortjeneste på 127 mio. kr., hvilket næsten er på niveau med 2015/2016, som var et rekordår. Årets resultat er steget med næsten 100 procent og ender på 21,5 mio. kr.

Fordoblingen af resultatet sker i en periode, hvor Weibel Scientific ifølge pressemeddelelsen samtidig investerer i vækst og udvikling. Virksomheden har blandt andet investeret i det spirende marked for droneradarer og lægger også en stor indsats i at få lov til at levere danskproducerede radarer til NATO's missilforsvar.

”Vi holder aldrig op med at investere og have det langsigtede blik på markedet. Det ligger i vores DNA, at vi aldrig læner os tilbage i tilfredshed over vores produkter, men arbejder konstant på at videreudvikle dem. Hvis vi skal fastholde vores verdensledende markedsposition – og det skal vi – må vi konstant være helt i front med den teknologiske udvikling. Det har vi været i mere end 40 år, og det bliver vi ved med,” siger administrerende direktør Peder R. Pedersen.

Resultatet er 30 procent flere arbejdspladser på hovedkontoret i Allerød, hvor 130 medarbejdere nu er beskæftiget.

jbe

Publiceret 17 October 2018 14:45