Arne Puggaard og hans hustru Kamma, der 23. oktober besøger Ældre Sagen i Allerød.

Arne Puggaard og hans hustru Kamma, der 23. oktober besøger Ældre Sagen i Allerød.

MAF besøger Ældre Sagen

Mission Aviation Fellowship flyver for livet

maf Tirsdag 23. oktober får Ældre Sagen i Allerød besøg af Kamma og Arne Puggaard, som vil fortælle om deres spændende arbejde i Mission Aviation Fellowship (MAF).

Mødet begynder kl. 14.00 og finder sted på Allerød Bibliotek. Alle er velkommen.

Arne Puggaard er formand for den danske afdeling af Mission Aviation Fellowship, og han har bl.a. besøgt MAF's flybaser i Bangladesh, Tanzania, Papua Ny Guinea, Arnhemland og Uganda.

Arne Puggaard og hans hustru Kamma ledsager deres foredrag med billeder om MAF's flymission fra en rejse til Madagaskar.

Lille flyselskab med stor rækkevidde

MAF blev startet i England lige efter 2. verdenskrig af kristne RAF-piloter, som så muligheden for at anvende krigsflyene i fredens tjeneste.

MAF er i dag en stor international, fælleskirkelig missionsorganisation med afdelinger i hele verden. MAF har 128 fly stationeret i 27 ulande og har ca. 1200 medarbejdere i aktiv tjeneste.

Hvert fjerde minut døgnet rundt starter et MAF-fly et eller andet sted i verden for at bringe medicin, nødhjælp, hjælpearbejdere, læger, sygeplejersker, patienter, præster, missionærer og evangelister frem til deres bestemmelsessted.

Få mere at vide: www.maf.dk

mik.

Publiceret 20 October 2018 13:15