Temafoto.

Temafoto.

Det skete to gange søndag: Tyve grebet på fersk gerning

Fem indbrud og indbrudsforsøg i Allerød Kommune anmeldt 21. oktober

indbrud To gange søndag 21. oktober oplevede beboere i Lillerød, at de kunne gribe en tyv på fersk gerning.

Kl. 4.00 var den gal på Vestvej, hvor et vindue til et badeværelse i en kælder blev afhaspet. Forurettede vågnede ved, at døren til soveværelset åbnede. Forurettede gik derefter ud i køkkenet, hvor han så en mand, oplyser Nordsjællands Politi.

Gerningsmanden løb fra stedet via en havedør mod vest ad Vestvej. Han efterlod to cykler og to jakker i haven, men det lykkedes at stjæle fire mobiltelefoner. Signalementet af gerningsmanden lyder sådan: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning.

Slog på gardin og skreg

Kl. 5.07 søndag hørte anmelder fumlen ved en vindueshasp i en lejlighed på Tjørnevej i Lillerød. Der var tale om et soveværelsesvindue med sikkerhedslås, der havde stået på klem.

Anmelder slog hårdt på rullegardinet og skreg af vedkommende, hvorefter anmelder kunne høre nogen løbe væk, oplyser Nordsjællands Politi, der har dette signalement af gerningsmanden: Lav, spinkel af bygning, korthåret.

Yderligere tre anmeldelser

Søndag kl. 4.05 var der indbrud i en villa på Toftevej i Lillerød. Her kan politiet berette om indstigning til værelse ved rudeknusning. Der blev stjålet smykker.

Søndag kl. 5.12 blev der i forbindelse med et indbrudsforsøg på Sandholmgårdsvej i Blovstrød knust en rude, oplyser politiet, der også har fået anmeldelse om et indbrud på Rosevej i Lillerød: Her er en rude knust i et vindue til et toilet. Der er ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet. Indbruddet er skete i perioden mellem lørdag kl. 18.30 til søndag kl. 13.00.

mik.

Publiceret 22 October 2018 12:09