Også i Allerød Kommune er der støtte at hente til 'Knæk Cancer'.

Også i Allerød Kommune er der støtte at hente til 'Knæk Cancer'.

Knæk Cancer: Skoleelever og fysioterapeuter samler ind

Lynge Skole nærmer sig 25.000 kroner

Af
Michael Braunstein

I denne uge er det 'Knæk Cancer-uge', og det udløser en lang række tiltag og begivenheder med henblik på at samle penge ind. På TV 2 kulminerer det hele på lørdag med 'Knæk Cancer Live'.

Lynge Skole har deltaget flere gange tidligere, med fornemt resultat, og skoleleder Thomas Kirkegaard skriver på Facebook:

'Lynge Skole nærmer sig hele 25.000 kr. i indsamlingen til 'Knæk Cancer'. Vildt flot. Det er er eleverne selv der har samlet kilometer-sponsorer til 'Skolernes motionsdag', og herefter har de cyklet, rullet, løbet og gået vanvittigt mange kilometer på dagen. Fantastisk Lynge Skole - stærkt gået børn!'

Event hos Nordsjælland Sportsfysioterapi

I Lynge ligger også Nordsjælland Sportsfysioterapi, og her holder man lørdag 27. oktober fra kl. 9-15 et event til fordel for 'Knæk Cancer', hvor alle pengene går ubeskåret til 'Knæk Cancer'-showet.

'Kræft er en forfærdelig ting, det er der ingen tvivl om. Vi kender alle nogen der har har været igennem turen, nogen har overlevet, andre har ikke. Vi ønsker derfor at give en hånd til at indsamle penge til 'Knæk Cancer' 2018,' skriver initiativtagerne og tilføjer:

'Det er et privat arrangement, og først til mølle princip med bookinger. Vi har 3-4 behandlere, der står klar og venter på dig. Ring og bestil en tid med det samme - og lad os stå sammen om at Knække Cancer 2018!'

Læs mere HER

Publiceret 22 October 2018 14:34