5.a på Blovstrød Skole blev overrasket og præmieret 23. oktober af Nikolaj Bührmann, formand for Allerøds Børne- og Skoleudvalg. Foto: Tommy Dal

5.a på Blovstrød Skole blev overrasket og præmieret 23. oktober af Nikolaj Bührmann, formand for Allerøds Børne- og Skoleudvalg. Foto: Tommy Dal

5.a fra Blovstrød Skole vandt 'Alle Børn Cykler'

Eleverne i klassen cyklede til skole hver eneste dag i kampagneperioden

alle børn cykler De 19 elever i 5.a på Blovstrød Skole er ret seje til at cykle: Alle elever i klassen cyklede til skole hver eneste dag under kampagnen 'Allerød Børn Cykler' fra 3.-16. september - og alle dage med cykelhjelm på hovedet, også i fritiden.

Klassen opnåede derfor det maksimale antal point i 'Alle Børn Cykler'-konkurrencen i Allerød Kommune. Og dermed kom klassen på førstepladsen og vandt 2.000 kr. direkte til klassekassen.

Afgørelsen var ikke nem, da adskillige klasser i Allerød lå næsten helt i toppen med deres deltagelse, oplyser Allerøds grønne guide, Tommy Dal.

På Kratbjergskolen, Ravnsholt, er 3.a de heldige cyklister. For klassen har vundet lodtrækningen blandt alle deltagerne og dermed 1.000 kr. til klassekassen. Og i landskampagnen har 4.d på Lillevang Skole vundet 'Sjov cykelleg med Rytmik Grete'.

1.800 elever deltog

Nikolaj Bührmann, formand for Allerøds Børne- og Skoleudvalg, overraskede 23. oktober eleverne om morgenen og overrakte præmier direkte til klasserne.

Alt i alt deltog 87 klasser med mere end 1.800 elever fra skolerne i Allerød. De cyklede til sammen 8.580 cykeldage og havde alle sammen hjelm på hovedet på stort set hver eneste cykeltur, nemlig 8.449 dage, oplyser Tommy Dal.

Læs mere: www.abc-abc.dk

mik.

Publiceret 23 October 2018 12:37