Der er gjort klar til sæsonstart i skakkens 2. division, når Allerød på søndag den 28. oktober spiller den første hjemmekamp. Foto: Lars Johansen

Der er gjort klar til sæsonstart i skakkens 2. division, når Allerød på søndag den 28. oktober spiller den første hjemmekamp. Foto: Lars Johansen

Følg med på nettet: Allerød Skakklub gør comeback som divisionshold

Sæsonens første holdkamp står mod Odysseus

Når Allerød Skakklub søndag 28. oktober spiller sæsonens første holdkamp i 2. division, bliver partierne for første gang vist live på internettet.

Allerød Skakklub rykkede i sidste sæson op i divisionen efter et enkelt års fravær, og forventningerne til den kommende sæson er store.

"Vi har et ganske stærkt hold hele vejen fra bræt 1 til bræt 8 samt velkvalificerede reserver. Derfor er forventningen en midterplacering, hvilket vil være et fint resultat for en nyoprykker," siger Jakob Werner, formand for Allerød Skakklub. Han fortsætter:

"Som noget nyt vil hjemmekampene blive vist direkte på internettet. Klubben har investeret i elektroniske brætter og brikker, og vi live-streamer 1. holdets hjemmekampe. Første gang bliver altså 28. oktober, og der vil i alt være fire hjemmekampe i det næste halve år. Med live-streamingen kan man følge med i holdets bedrifter hjemme fra dagligstuen, og vi håber, at det vil øge interessen for skak i lokalområdet."

Allerøds førstehold møder i den første kamp Søborg-klubben Odysseus. Det sker på Skovensvej 4, 1. sal, søndag kl. 12.00. Tilskuere er velkomne, og der gratis adgang.

Hvis man vil følge kampen live på nettet, skal man bruge et link, der fra søndag kl. 12 kan findes på klubbens hjemmeside www.ask-skak.dk.

Publiceret 23 October 2018 05:30