Et af de kreative græskar, der 31. oktober mødte lærere og elever foran hovedindgangen til Allerød Gymnasium. Foto: Allerød Gymnasium

Et af de kreative græskar, der 31. oktober mødte lærere og elever foran hovedindgangen til Allerød Gymnasium. Foto: Allerød Gymnasium

Gyselig kreativitet på AG

Vellykket halloween-lounge på gymnasiet

græskar At Allerød Gymnasiums elever ikke blot er fagligt dygtige, men også særdeles kreative, blev tydeligt for enhver, der onsdag 31. oktober gik mod gymnasiets hovedindgang.

Her blev lærere og elever mødt af en allé af flotte, gyselige, morsomme og uhyggelige græskær, der vidnede om aftenens vellykkede AG-Lounge-halloween arrangement. Her hyggede elever sig med pizza, gyserfilm samt fandt deres indre kreative barn frem ved deltagelse i en græskar-udskæringskonkurrence.

Ved caféborde i det dunkle 'badekar' - andet navn for skolens kantine - blev græskarmonstre sirligt udskåret i mobiltelefoners skær. Lidt tilbagetrukket hyggede elever, for hvem gys fra filmen og knivarbejde med Halloween-monstre blev lidt for meget, sig med diverse brætspil i de røde projektørers skær, hedder det i en beretning fra gymnasiet.

Til december håber AG-Lounge planlægningsudvalget, som mange elever er med i, at kunne samle AG's elever til et kreativt julehyggeligt event, hvor produktion af magi i rødt og grønt efterfølgende pynter en vinterallé mod AG's hovedindgang, oplyser lærer Charlotte Villefrance.

mik.

Publiceret 01 November 2018 16:30