Nedrivningen af Fru Lunds Villa bør udskydes, mener Vores Allerød, der er med i budgetforliget.

Nedrivningen af Fru Lunds Villa bør udskydes, mener Vores Allerød, der er med i budgetforliget.

Vores Allerød: 'Vent med at rive Fru Lunds Villa ned'

Den lokale liste foreslår, at nedrivning udskydes til januar 2020

Af
Michael Braunstein

nedrivning Den lokale liste Vores Allerød - der er med i budgetforliget - foreslår nu, at nedrivningen af Fru Lunds Villa på Allerød Musikskoles område udskydes.

'En gruppe borgere ønsker at undersøge muligheder for, at en forening eller en fond kan stå for drift og vedligeholdelse af ejendommen ved at leje den, forpagte den eller på andre vilkår. For at give nødvendig tid til gruppens undersøgelser foreslår Vores Allerød, at selve nedrivningen og etableringen af grønt område udskydes til januar 2020,' lyder forslaget.

Vores Allerød har sendt forslaget til behandling i byrådet.

Forligspartierne har netop holdt møde om sagen og besluttet at fastholde, at nedrivningen af Fru Lunds Villa - der i dag rummer musikskolens Billedskole - skal fastholdes. Billedskolen skal efter nedrivningen forsætte i musikskolens lokaler.

Nikolaj Lubanski har tilbudt, at driften af Fru Lunds Villa overtages af en støtteforening for musikskolen, og han sendt denne opfordring til byrådet: 'Giv os to år til at få rejst midlerne til at overtage villaen og spar to mio. kr. Alternativt kan vi også overtage den nu med fulde forpligtelser til vedligehold og drift, så har vi allesammen sparet penge og besvær.'

Publiceret 06 November 2018 13:23