Viggo Janum.

Viggo Janum.

Vores Allerød trækker forslag om Fru Lunds Villa tilbage

"Juridisk og økonomisk kan det ikke lade sig gøre," siger Viggo Janum

Af
Michael Braunstein

tilbagetrækning Vores Allerød har trukket sit forslag tilbage om, at nedrivningen af Fru Lunds Villa på Allerød Musikskoles område skal udskydes. Det oplyser listens byrådsmedlem, Viggo Janum, der også er formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

"Vi har trukket vores forslag tilbage, så det kommer ikke på dagsordenen for det næste byrådsmøde. Årsagen er, at vores forslag ikke kan realiseres. Vi stillede det, fordi vi fandt, at det var konstruktivt, men juridisk og økonomisk kan det ikke lade sig gøre, og så vil det være et slag i luften at stille det," siger Viggo Janum.

Forslaget fra Vores Allerød lød sådan:

'En gruppe borgere ønsker at undersøge muligheder for, at en forening eller en fond kan stå for drift og vedligeholdelse af ejendommen ved at leje den, forpagte den eller på andre vilkår. For at give nødvendig tid til gruppens undersøgelser foreslår Vores Allerød, at selve nedrivningen og etableringen af grønt område udskydes til januar 2020.'

Vores Allerød er med i budgetforliget. Forligspartierne holdt fornylig møde om sagen og besluttede at fastholde nedrivningen af Fru Lunds Villa. Ejendommen rummer i dag musikskolens Billedskole, der skal fortsætte i musikskolens lokaler.

Publiceret 14 November 2018 14:00