Julemanden og Nisseline er blandt de medvirkende i Cirkus Baldonis julecirkus. Pressefoto

Julemanden og Nisseline er blandt de medvirkende i Cirkus Baldonis julecirkus. Pressefoto

Vind billetter til Cirkus Baldoni i Centerhallen

Baldonis julecirkus kan opleves 18. december

julecirkus For første gang kan man i år opleve Cirkus Baldonis julecirkus i Centerhallen i Lillerød. Det sker tirsdag 18. december kl. 17.00, og der bliver kun den ene forestilling, så interessen for billetterne vil uden tvivl være stor.

Nu kan du imidlertid vinde billetter til det helt særlige julearrangement: I samarbejde med Cirkus Baldoni sætter Allerød Nyt nemlig 10 gange to billetter på højkant i en konkurrence.

Masser af nisser og jul

I Cirkus Baldonis juleforestilling vrimler det med glade nisser, og naturligvis kommer selveste julemanden også forbi. Der vil være jonglerende nisser, balancenisser, kravlenisser, en ballonnisse og en hula-hoop nisse - der er simpelthen nisser og jul i overflod, lover Baldoni.

Blandt nisserne er de kække drillenisser Nis og Nisseline, der har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier. Og så er der den glade julegris Anton Antonius' frække og sjove påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne.

I Centerhallen vil der være glad glad julemusik, og når man træder ind ser man manegen med gran, kugler og lys og oplever duften af klementiner, popcorn og varm gløgg, lyder det fra Baldoni.

Man siger jo, at julen er børnenes fest, og sådan er det da også for de fleste. Men i Danmark er der desværre børn, som har det rigtigt svært, og de børn vil Baldoni gerne hjælpe. Baldoni har derfor i år lavet et samarbejde med de Danske Julemærkehjem: Hver gang der købes en billet til Baldonis juleforestillinger, donerer Cirkus Baldoni 10 kr. til det gode formål.

Sådan deltager du i konkurrencen

Billetsalget er startet. Du kan blandt andet sikre dig billetter på julecirkus.dk eller ved indgangen fra en time før forestillingen, hvis der er flere tilbage. Priserne er 150 kr. for børn og 200 kr. for voksne.

Men du kan altså også blive en af i alt ti heldige vindere, der hver sikrer sig to billetter til forestillingen. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til redaktion@allerodnyt.dk med svaret på spørgsmålet: Hvad er navnet på den glade julegris i Cirkus Baldonis juleforestilling?

Sidste frist for besvarelser er torsdag 6. december kl. 12.00. Vinderne får besked på mail, og der vil derefter være reserveret billetter til de heldige.

mik.

Den glade julegris Anton Antonius er fuld af frække og sjove påfund. Pressefoto

Den glade julegris Anton Antonius er fuld af frække og sjove påfund. Pressefoto

Publiceret 21 November 2018 11:30