Asbjørn Kruse og familie efter kåringen på årsmødet. Foto: Peter Bennett

Asbjørn Kruse og familie efter kåringen på årsmødet. Foto: Peter Bennett

'Årets Træner' i DGI: Asbjørn Kruse fra Sigma Swim Allerød

Kåringen fandt sted på DGI Nordsjællands årsmøde

kåring Asbjørn Kruse fra Sigma Swim Allerød blev kåret til 'Årets Træner', da DGI Nordsjælland holdt årsmøde 27. november i Farum.

Asbjørn Kruse blev glad og stolt over kåringen. Per Frost Henriksen fra DGI overrakte pris og hæder til Asbjørn Kruse. Med prisen følger 5.000 kr.

Svært valg

Igen i år har bestyrelsen i DGI Nordsjælland haft det luksusproblem at skulle vælge mellem en lang række stærke kandidater til prisen som 'Årets Træner' i Nordsjælland. Indstillingerne er kommet fra foreningskollegaer, der ønsker at anerkende den frivillige indsats hos kandidaten.

Formanden for Sigma Swim Allerød, Louise Krag Andersen, havde indstillet Asbjørn Kruse, da hun mener, at han fortjener et stort skulderklap for sit frivillige arbejde.

Har løftet handicapsvømning

Årets prisvinder er ansvarlig træner for handicapsvømning i klubben. Og i det virke har Asbjørn Kruse udviklet eliten, så Sigmas handicapsvømmere gør sig gældende både nationalt og internationalt. Det kan som eksempel nævnes, at to af Asbjørn Kruses svømmere deltog ved dette års VM i Canada for svømmere med Downs Syndrom.

'Derudover har Asbjørn Kruse med sit store talent og ukuelige gå-på-mod formået at udvikle bredden, så børn og unge med særlige behov bliver en del af et fællesskab i Sigma - og samtidig opnår en fortrolighed med vand. En præstation, der går hånd i hånd med DGI's mål om at gøre flere danskere idrætsaktive,' skriver DGI i en pressemeddelelse og fortsætter:

'For sin evne til at skabe kontakt, inspirere, fastholde og udvikle talent og evner hos børn og unge med særlige behov - og give netop denne gruppe en fantastisk oplevelse og tro på egne evner - er Asbjørn Kruse kåret som 'Årets Træner' 2018 i DGI Nordsjælland.

mik.

Publiceret 28 November 2018 07:20