Asger Tobias Brodtkorb har udvalgt sine leverandører ansigt til ansigt på en rejse til Kina. ”Jeg gad ikke det halvhjertede,” siger han.

Asger Tobias Brodtkorb har udvalgt sine leverandører ansigt til ansigt på en rejse til Kina. ”Jeg gad ikke det halvhjertede,” siger han.

Lokal iværksætter med passion for sneakers

Fra hjemmesiden ’SneakiDong.dk’ sælger 25-årige Asger Tobias Brodtkorb fra Allerød plejemidler til sneakers. Selv ejer han 55 par

Af
Anne Lønstrup

Selvstændig Da Asger Tobias Brodtkorb fra Allerød fik ideen til at sælge plejemidler til sneakers, rejste han til Kina for at finde sine leverandører.

”Jeg tog til den store messe ’Canton Fair’ for at finde nogle gode samarbejdspartnere. Jeg fandt en fabrik, og jeg var også ude at se den for at sikre mig, at der f.eks. ikke var engageret børnearbejdere. Hjemme i Danmark fandt jeg hjælp til at lave en hjemmeside, jeg designede emballagen, og så investerede jeg ellers hele opsparingen i at bestille varer hjem fra Kina,” fortæller Asger Tobias Brodtkorb.

Drøm og hobbyprojekt

Han har haft SneakiDong.dk i ca. et halvt år. Her kan folk med passion for sneakers finde alt inden for rengøringsmidler, børster, klude, imprægnering, duftspray og snørebånd til sneakers. Men især er det rengøring af skoene, der ligger Asger på sinde.

”Min motivation er, at det skal være muligt at gøre sine sneakers helt rene både på oversiden, på sålen og indeni. Jeg har startet min virksomhed, fordi jeg selv har eftersøgt lignende produkter. De skulle være effektive, men også skånsomme og letopløselige til gavn for brugere og verden, siger Asger Tobias Brodtkorb.

Sneaker-hjemmesiden er ikke noget, han kan leve af. Endnu.

”Drømmen er, at SneakiDong.dk vil udvikle sig. Foreløbig har jeg dog et almindeligt lønarbejde ved siden af, hvor jeg slæber kufferter i lufthavnen. Så det er et hobbyprojekt, som jeg brænder for,” siger iværksætteren, der også er gået i gang med at skrive bog og holde foredrag om sin fortid med overtræning og oversundhed.

Publiceret 29 November 2018 16:35