31. januar 2019 er det slut: Så lukker '7 Eleven'-kiosken på Allerød Station. Arkivfoto

31. januar 2019 er det slut: Så lukker '7 Eleven'-kiosken på Allerød Station. Arkivfoto

Faldende omsætning lukker '7 Eleven' på Allerød Station

"Det er ærgerligt, at det ikke er lykkedes at holde butikken rentabel," siger underdirektør i DSB Kommerciel

lukning '7 Eleven'-kiosken på Allerød Station lukker: Torsdag 31. januar 2019 bliver sidste dag, hvor der kan købes kaffe, croissanter og billetter i kiosken.

"Det er ærgerligt, at det ikke er lykkedes at holde butikken rentabel. Vi havde håbet, at 2018 skulle være året, hvor udviklingen vendte. Men trods flere års indsats er det ikke lykkedes, derfor lukker butikken," siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel.

I dag betjener ni ud af 10 af DSB's kunder sig af DSB's digitale platforme, når de køber billetter og søger information om deres rejser. Det har været medvirkende til det svigtende antal betjeninger i butikken, men også salget af andre varer er vigende - blandt andet underholder flere rejsende sig gennem de elektroniske medier i stedet for at købe blade og magasiner, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Der er blevet gjort flere forsøg på at holde indtjeningen oppe ved at tilpasse udbuddet til kunderne. Blandt andet med frisksmurte sandwich til at tage med på farten. Det har ikke været nok, trods en stor indsats fra personalet," siger Aske Wieth-Knudsen.

De togkunder, der hidtil har købt deres billet i '7 Eleven'-butikken, kan fremover købe billetten eksempelvis i DSB's billetautomat på Allerød Station, i '7-Eleven' på stationerne i eksempelvis Hillerød eller Holte, via DSB's App, i DSB's netbutik på dsb.dk eller ved at kontakte DSB's kundeservice på tlf. 7013 1415, oplyses det.

mik.

Publiceret 04 December 2018 11:12