Højskoledag med fokus på 'håb'

Spændende gæster - og jazzkoncert - ved højskoledagen 2. februar i Engholmkirken

højskoledag Temaet er 'håb', når den årlige højskoledag i Hillerød Provsti holdes lørdag 2. februar 2019 i Engholmkirken.

'Vi lever i en verden, der kan forekomme os mere ustabil og usikker end nogensinde. Er der overhovedet noget håb for fremtiden? Og hvad med det kristne håb?,' spørges der i en pressemeddelelse.

På højskoledagen vil sognepræst ved Marmorkirken, Mikkel Wold, fokusere på sammenhængen mellem livsmod og håb. Hvad menes der egentlig med det kristne håb? Er det bare en særlig variant af optimismen, eller har det et konkret indhold?

Og med udgangspunkt i sin bog 'De fire isbjerge' vil tidligere udenrigsminister Per Stig Møller dernæst koncentrere sig om de største udfordringer, verden står overfor i dag. Hvor er vore demokratier på vej hen? Kan de løse de store globale problemer?

Dagen slutter med en jazzkoncert med Mads Granums Kvintet med både nye og gamle salmer i en særlig jazzudgave.

Man kan læse mere om programmet i de brochurer, der er fremlagt i kirker og sognegårde.

Højskoledagen varer fra kl. 9.30-17.00. Tilmelding skal ske til Hans Aue på mail: hans@aue.dk eller telefon: 4814 0217/ 2165 6233. Tilmeldingsfristen er 19. januar 2019. Deltagergebyret inkluderer frokost.

Publiceret 06 December 2018 08:45