Lasse Bo Handberg - har valgt at stoppe som direktør på Mungo Park. Foto: Mungo Park

Lasse Bo Handberg - har valgt at stoppe som direktør på Mungo Park. Foto: Mungo Park

Mungo Park skal have ny direktør

Lasse Bo Handberg stopper 1. juli 2019 - efter to år på posten

farvel Lasse Bo Handberg, teaterdirektør for Mungo Park, har opsagt sin stilling pr. 1. juli 2019 - efter to år på posten.

I en pressemeddelelse fra teatret udtaler Lasse Bo Handberg:

"Det er en stor fornøjelse og en ære at stå i spidsen for Mungo Park, som for mig indtager en særlig plads i dansk teater. Jeg er meget glad for de forestillinger, vi har skabt, og glæder mig til dem der er på vej i foråret. Og jeg ser frem til at følge de nye initiativer, vi har sat i søen i min tid på teatret."

"Jeg må dog sande, at familielivet har lidt under det faktum, at jeg bor i Svendborg og arbejder i Allerød. En række begivenheder i mit privatliv betyder, at vi ikke har mulighed for at flytte i nærmeste fremtid, og derfor tager jeg konsekvensen. Min familie har nu brug for mig mere derhjemme, og det er ikke foreneligt med direktørjobbet på Mungo Park," siger Lasse Bo Handberg.

Bestyrelsesformand for Mungo Park, Mogens Hugo, har stor forståelse for Lasse Bo Handbergs beslutning, "selvom han er nødt til at stoppe tidligere end forventet."

"Vi takker Lasse Bo Handberg for hans store engagement og arbejde for Mungo Park, som har skabt fundamentet for den spændende tid, vi nu går i møde med bl.a. en tilbygning og ombygning af teatret. Stillingen som ny direktør for Mungo Park vil blive slået op snarest," siger Mogens Hugo.

mik.

Publiceret 10 December 2018 12:25