Mathias Harding - ansat som sognepræst i Blovstrød i en 50 pct.-stilling.

Mathias Harding - ansat som sognepræst i Blovstrød i en 50 pct.-stilling.

Ny kollega til sognepræsten i Blovstrød Kirke

Mathias Harding tiltræder 15. januar

sognepræst I september sagde Blovstrød Kirke farvel til Elsebeth Hougaard Jensen, og nu kan der snart bydes velkommen til en ny præstekollega til Kristine Ravn, nemlig Mathias Harding, som fra 15. januar vil være ansat som sognepræst i Blovstrød Kirke i en 50 pct.-stilling.

Mens Kristine Ravn er på barsel, bliver Mathias Harding kollega til Ole Lyngvåg.

Mathias Harding er født i 1988 i Aarhus, og han er student fra Aarhus Katedralskole. Sin teologiske uddannelse har han gennemgået ved Københavns Universitet, hvor han har skrevet prisopgave om begrebet 'Kirke' i Martin Luthers forfatterskab 1517-1525.

Mathias Harding er allerede godt i gang med arbejdet som konfirmandunderviser for det ene af kirkens tre konfirmandhold, som han overtog i november.

Søndag 13. januar kl. 16.30 ordineres Mathias Harding i Helsingør Domkirke, Sankt Olai, og søndag 20. januar kl. 10.00 indsættes han som sognepræst ved højmessen i Blovstrød Kirke af provst Jørgen Christensen.

Efter højmessen 20. januar vil der være en velkomstreception for Mathias Harding i Blovstrød Sognegård, hvor alle er velkomne.

mik.

Publiceret 09 January 2019 07:20