"Jeg er sikker på, at jeg taler på vegne af hele byrådet, når jeg siger, at vi glæder os til at møde vores erhvervsliv og få skabt nye muligheder for relationer og spændende samtaler," siger Allerøds borgmester, Karsten Längerich, om den kommende nytårskur.

Allerød holder nytårskur for erhvervslivet

Borgmester Karsten Längerich inviterer til en uformel sammenkomst 23. januar

Af
Michael Braunstein

nytårskur 23. januar fra kl. 16.00-17.00 på Allerød Rådhus er der nytårskur for erhvervslivet: Borgmester Karsten Längerich inviterer virksomhedsledere og samarbejdspartnere fra det lokale erhvervsliv til en uformel sammenkomst.

"Kommunens virksomheder inviteres til nytårskuren, hvor de har mulighed for at høre om borgmesterens og kommunes planer i 2019. De kan blandt andet høre om mulighederne for rekruttering, det nye erhvervsfremmesystem samt samarbejdsmuligheder med kommunen," siger Karsten Längerich og fortsætter:

"Det er samtidig en god anledning til at møde byrådet og få en snak med kommunes andre erhvervsdrivende."

"Jeg er sikker på, at jeg taler på vegne af hele byrådet, når jeg siger, at vi glæder os til at møde vores erhvervsliv og få skabt nye muligheder for relationer og spændende samtaler. Derfor opfordrer jeg alle interesserede virksomhedsledere, forretningsdrivende og selvstændige til at komme og skåle det nye år ind," siger borgmesteren.

Publiceret 11 January 2019 05:30