'Tilbage til litteraturen' afholdes seks gange frem til sommer. Arkivfoto

'Tilbage til litteraturen' afholdes seks gange frem til sommer. Arkivfoto

Kom tilbage til litteraturen med Allerød Bibliotek

Oplev litteraturen gennem naturen sammen med andre

Allerød Bibliotek tilbyder nu en tur for dig, der gerne vil i gang med at læse igen - eller trænger til ny læseinspiration.

"Måske har du haft for travlt med børn, karriere og cykling. Måske har du bare lyst til et skud ’vitamin litt’.'Tilbage til litteraturen' er gåture i skoven og højtlæsning af tekster ved litteraturformidler Lise Falck Hansen. Vi bruger naturen, til at finde fordybelse og nærvær, når vi bagefter skal lytte til højtlæsningen," skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

"Vi starter med at gå i skoven, og afhængigt af vejret læser vi ude i naturen. Hvis det er koldt, vender vi tilbage bibliotekets bløde lænestole og hører mere litteratur her," står der endvidere.

'Tilbage til litteraturen' afholdes den 19. januar, den 23. februar, den 23. marts, den 27. april, den 25.maj og den 22.juni mellem klokken 11 og 13.30.

Biblioteket byder på kaffe/te og lidt snacks, og arrangementet er for alle. Mødestedet er pladsen for Allerød Biblitoek på Skovensvej, og det koster 50 kroner at deltage.

mw

Publiceret 16 January 2019 17:00