Den første workshop afholdes i Nordsjællands Konferencecenter i Allerød den 30. januar. Modelfoto

Den første workshop afholdes i Nordsjællands Konferencecenter i Allerød den 30. januar. Modelfoto

For iværksættere: Kom til gratis workshop om økonomi

Nu kan du få 'helt-nede-på-jorden viden' om regnskab og økonomi

Overvejer du at vove springet og blive iværksætter? Eller har du for nylig taget springet?

Så har du nu mulighed for at deltag i fire gratis workshops om økonomi – og få oveni en gratis sparring på din personprofil som iværksætter.

Det er Allerød Kommune, der står bag de gratis workshops, og første workshop 'Forstå dit regnskab' afholdes den 30. januar i Nordsjællands Konferencecenter i Allerød.

”Når du springer ud som selvstændig eller iværksætter, er det alt afgørende, at du har forberedt dig på økonomien i dine virksomhedsdrømme,” siger erhvervskonsulent Mette S. Nielsen fra Allerød Kommune.

Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du indberetter moms, hvad må du trække fra i skat, hvordan du lægger et budget og forstår dit regnskab?

Alle kan deltage

Det er Erhvervshus Hovedstaden, der har sammensat en særlig pakke, som giver dig helt-nede-på-jorden viden om regnskab og økonomi.

”Når iværksætterdrømmen konkretiseres i tal, kommer du ned i en dybere forståelse for de meget konkrete overvejelser, du skal have gennemtænkt - og du får et realistisk og mere trygt grundlag at træffe dine beslutninger på. Jeg kan varmt anbefale at deltage i økonomipakkerne, der er åbne for alle Hovedstadens iværksættere - og er et rigtig godt sted at få sparring på dine beregninger og få viden om, hvordan du går frem i forhold til budget, skat og moms," siger Mette S. Nielsen.

Det er erfarne og underholdende Anette Sand, der er direktør Regnskabsskolen, der underviser på alle fire workshops, der gennemføres fra klokken 16.30 til 19.30 på følgende dage.

Du kan tilmelde dig under fanen 'Workshops' på www.hipih.dk.

mw

Publiceret 19 January 2019 05:30